AANGENAAM, MIJN NAAM IS WALTER

 

Op mijn 19e begon ik als leersnijder bij een stoffeerderij in Beek. Al snel promoveerde ik naar stikker, waarna ik begon als herstoffeerder. Tijdens mijn dertien jaar bij dit bedrijf ben ik het herstofferen meester geworden.

Na het opbouwen van veel ervaring in Beek werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik maakte dan ook de overstap naar een groot Nederlands design meubelbedrijf. Hier bleef ik mezelf verder ontwikkelen. Zo ben ik naast stofferen ook meubelontwikkeling gaan doen. Het ontwikkelen van meubels begon bij het transformeren van een technische tekening tot een tastbaar prototype. Daarbij begeleidde ik het productieproces in het buitenland en eindigde de productontwikkeling bij een eindproduct dat werd verkocht in grote internationale meubelzaken.

Na zeventien jaar vakkennis en ervaring bij dit bedrijf te hebben opgedaan werd het tijd om iets te doen met alle particuliere aanvragen die zich over de jaren opgebouwd hadden. Hierdoor zag mijn eigen stoffeerderij het levenslicht. Met de stoffeerderij “Walter” stoffeer ik alles wat te stofferen is, van meubels tot auto’s en van boten tot motoren. Daarnaast lever ik ook veel maatwerk meubels voor zowel de horeca als de zorginstellingen. Buiten deze werkzaamheden om voer ik ook productontwikkeling uit voor veel Europese meubelbedrijven.

Neem contact met me op via info@waltervanrossum.com 

Bekijk mijn LinkedIn 

image
https://waltervanrossum.com/wp-content/themes/hazel/
https://waltervanrossum.com/
#d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/home/u30851p58713/domains/waltervanrossum.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off

Start chat
Heeft u een vraag?
Wat leuk dat u contact met mij wilt opnemen. Ik hoor graag naar welke dienst uw interesse uitgaat en indien u foto's heeft van het product stuur deze dan gelijk mee. Klik op "Start chat" om Whatsapp te openen.