DOPPEN- EN ONDERHOUDSSERVICE

Wilt u uw lederen product een periodieke onderhoudsbeurt geven door deze te reinigen en/of te voeden? Ik kom graag bij u langs! Met goede nazorg vermindert u de kans op slijtage en verkleuring en verlengt u de levensduur van uw product.

Stoelen worden dagelijks gebruikt en zijn daardoor gevoelig voor slijtage. Wanneer stoelen intensief gebruikt worden zoals bijvoorbeeld in zorginstellingen, vergaderzalen en restaurants is het erg belangrijk regelmatig de doppen te controleren. Deze doppen kunnen namelijk los gaan zitten en/of het vilt kan eraf slijten waardoor vloeren gemakkelijk beschadigen. Het herstellen van een vloer brengt veel meer kosten met zich mee dan het vervangen van doppen. Wanneer ik langs kom kunnen ook kleine reparaties worden uitgevoerd zoals het vastzetten van loszittende schroeven en poten.

VORIGE PROJECTEN

Bekijk hieronder een aantal van mijn vorige projecten:

GEÏNTERESSEERD IN DE DOPPEN EN ONDERHOUDSSERVICE?
image
https://waltervanrossum.com/wp-content/themes/hazel/
https://waltervanrossum.com/
#d8d8d8
style1
paged
Posts laden...
/home/u30851p58713/domains/waltervanrossum.com/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
off
off
off

Start chat
Heeft u een vraag?
Wat leuk dat u contact met mij wilt opnemen. Ik hoor graag naar welke dienst uw interesse uitgaat en indien u foto's heeft van het product stuur deze dan gelijk mee. Klik op "Start chat" om Whatsapp te openen.